Ambachtelijk Beeldmerk

Van koffiekring tot logo

Het verhaal achter ambachtelijk beeldmerk

Een beeldmerk is meer dan alleen een mooi beeld. Het vertelt een verhaal. Net als het verhaal achter Ambachtelijk Beeldmerk.

‘Ik sta in een weiland vol met grassen en bloemen, zie een oude tafel met verse afdrukken en mijn hoofd zit vol met nieuwe ideeën. Maar..eerst een bakkie.

Ik maal de verse koffiebonen, hoor de laatste druppel in het kopje vallen.

Terug in de tuin hoor ik de vogels fluiten, de wind door de bladeren ruisen. Ik neem een slok; ruik, proef, mmmm… geniet. Nu zet ik mijn kopje neer, pak het weer op en kijk naar mijn favoriete tijdschrift: een verse koffiekring staat op de pagina gedrukt. Even kijk ik ernaar en denk dan: ja, dat is Ambachtelijk Beeldmerk! Genieten van de kleine, mooie dingen die ons gegeven worden. Een beeldmerk is voor mij meer dan alleen een mooi beeld. Het is zoveel meer..!’

Andrea Meijer

Scroll naar boven