Workshop

Samen Thuis Beleven

Tijdens de workshop Samen Thuis Beleven legt Andrea uit hoe zintuigen werken, leer je om te observeren en te kijken naar wat je kind, cliënt, bewoner (aan)kan en hoe je van alledaagse voorwerpen een activiteit maakt. De workshop bestaat uit vier verschillende onderdelen. De workshop kan op locatie aangeboden worden. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Programma workshop
• Uitleg Sensorische Informatie Verwerking (SI) bij mensen met een beperking, autisme of dementie
• Ervaar het maar: beleefactiviteit (bijvoorbeeld: beleefverhaal, klank- en/ of geurmeditatie)
• Uitleg Sam© kaartenset
• Materiaalbeleving: hoe zet je alledaagse voorwerpen in als activiteit

Na deze workshop neem je mee
• 3 activiteitenkaarten uit de Sam© kaartenset
• Een certificaat
• 10% korting op de Sam© kaartenset (normaal €45,00)
• Heel veel inspiratie en ideeën om zelf mee aan de slag te gaan.

Kosten
De workshop wordt op locatie (bedrijven en instellingen) aangeboden voor €325,00 ex btw (maximale groepsgrootte 10 personen) + reiskostenvergoeding van €0,21 cent/km.

De workshop kan op maat aangeboden worden voor particulieren, professionals, mantelzorgers, ouders, verzorgers. Prijs vanaf €115,00 pp.

Andrea Meijer

Andrea Meijer is het gezicht achter Ambachtelijk Beeldmerk. Zij is ontwerper en begeleider in de gehandicaptenzorg. Ze heeft 2 kinderen van 5 en 8 jaar met wie ze veel activiteiten onderneemt.

Individuele begeleiding

Wil je graag persoonlijk advies over prikkelverwerking en activiteiten die je in kunt zetten bij jouw kind, cliënt of bewoner? Dan denkt Andrea graag met je mee.

Beleefactiviteit

Zowel voor groepen als individueel komt Andrea op locatie om een beleefworkshop aan te bieden. Denk hierbij aan een geur- of klankmeditatie, beleefverhaal of een creatieve workshop. Kosten op aanvraag.

Materiaalbeleving

Hoe werken verschillende materialen, welke zintuigen worden er gestimuleerd en hoe kun je ze vervolgens inzetten als activiteit? Een korte workshop van 1,5 uur over de beleving en gebruik van verschillende materialen. Deze workshop is zowel binnen een groep als individueel te bestellen. Prijs op aanvraag en afhankelijk van de grootte van de groep en materialen.

Scroll naar boven