hallo

'Ik droom van een wereld waarin hergebruik de norm is, we omkijken naar elkaar en alleen gebruiken wat we nodig hebben'

Andrea Meijer-Feringa creëert persoonlijke beeldmerken, vol aandacht bedacht en gemaakt met liefde voor ambachtelijke technieken.

‘Ik word blij van het gevoel dat materialen me geven; de geur van verf en hout, het gevoel van papier en de kracht die soms letterlijk nodig is om bijvoorbeeld een strakke (lino)afdruk te maken’.

Andrea Meijer vertelt met haar ontwerpen een verhaal of voegt iets toe waarmee zij mensen kan helpen. Zo heeft Andrea het afgelopen jaar gewerkt aan de Sam kaartenset. Deze activiteitenkaarten heeft zij dankzij haar jarenlange ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg kunnen ontwikkelen.

‘Ik droom van een wereld waarin hergebruik de norm is, we omkijken naar elkaar en alleen gebruiken wat we nodig hebben. Daarom werk ik het liefst met materialen die voor handen zijn en inhoudelijk een link hebben met de opdracht’.

Andrea

detail werkblad

Laten we samen iets moois creëren

Nieuwsgierig geworden wat Ambachtelijk Beeldmerk voor jou kan betekenen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak. Ik zet de koffie (of iets anders) voor je klaar!

Scroll naar boven