logo ambachtelijk beeldmerk

'Andrea'

‘Ik droom van een wereld waarin hergebruik de norm is, we omkijken naar elkaar en alleen gebruiken wat we nodig hebben’

'Ik zie jou'

Hi! Mijn naam is Andrea Meijer-feringa. Met ruim 10 jaar werkervaring als ontwerper werk ik met veel liefde en gedrevenheid aan de zichtbaarheid van ondernemers. Als kind deed ik niks liever dan tekenen, schrijven en nieuwe dingen ‘uitvinden’.

In 2006 ben ik afgestudeerd aan Academie Minerva in Groningen als Grafisch Ontwerper. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren bij verschillende gerenommeerde ontwerpbureaus gewerkt waaronder bij Frissewind in Amsterdam.

Als vrijwilliger werkte ik op een activiteitencentrum voor mensen met een beperking waar ik mijn liefde ontdekte voor deze doelgroep. In 2012 besloot ik om een opleiding te volgen in de gehandicaptenzorg.

In dit werk is het idee voor de Sam kaarten ontstaan. Wat heb ik hier met veel plezier aan gewerkt!

Inmiddels werk ik (weer) volledig als ontwerper om aan de zichtbaarheid van ondernemers te werken.

detail werkblad
Scroll naar boven