logo ambachtelijk beeldmerk

Sozo Designs

logo sozodesigns
Ontwerp en realisatie visuele identiteit

Sozo Designs

‘Door wat Jezus aan het kruis gedaan heeft (Sozo) ben ik nu vrijgemaakt en kan ik in vreugde leven. Van deze vrijheid en redding wil ik graag getuigen. Daaruit werd Sozo Designs geboren’. Vasthi Blauw van Sozo Designs. 

Tijdens de eerste gesprekken heeft Ambachtelijk Beeldmerk samen met Vasthi naar antwoorden gezocht op vragen als: wie is je ideale klant, welke kernwaarden vind je belangrijk en wat voor stijl spreekt je aan en waarom?

Het logo heeft als basis een steen. Deze symboliseert de persoon en het werk van Christus. Uit de steen is een S gesneden van Sozo. Beide zijn handbeschilderd met aquarelverf om zo het unieke en persoonlijke karakter van Sozo Designs weer te geven. In de S zit een detail van textiel verwerkt dat Vasthi mooi vindt.

Het natuurlijke kleurenpalet geeft de sfeer en kernwaardes weer dat Vasthi zo aanspreekt en belangrijk vindt: vrouwelijk, modern, duurzaam, no-nonsense, duidelijk en vertrouwd.

sublogo onderdelen
S geschilderd

Vasthi over de samenwerking met Ambachtelijk Beeldmerk

5/5

Laten we samen iets moois creëren

Nieuwsgierig geworden wat Ambachtelijk Beeldmerk voor jou kan betekenen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak. Ik zet de koffie (of iets anders) voor je klaar!

Scroll naar boven